Kerrosjugurttien sarjaan kuuluu jo ennestään kolme makua, ja nyt näyttää raparperipaistoksen lisäksi joukkoon tulleen myös ruusunmarja, joka mun pitää siis ensitilassa päästä maistamaan. Uutuustuotteiden tarkastelu valmistajien kotisivuilta on kyllä kätevää, kun samalla selviää myös muut mahdolliset uutuudet, joita ei kaikkia välttämättä ole ollut juuri siinä supermarketissa, missä viimeksi olen asioinut. Valmistajan kotisivuilta ei käy ilmi, milloin tarkalleen tämä uutuus on lanseerattu markkinoille, mutta jos sen on tarkoitus olla loppukesän/alkusyksyn uutuus, niin raparperipaistos on mielenkiintoinen valinta perinteisten ajankohtaisten omenamakujen sijaan.
![]() |
Kuva: http://www.valio.fi |
Raparperipaistosjugurtin ulkoasu on houkutteleva, eikä Valio säästele väreissä tai graafisessa suunnittelussa. Värimaailma antaa tuotteesta raikkaan kuvan. Ainesten, ravintosisällön ja yhteystietojen lisäksi ei ole mainintaa pakkauksen materiaalista ja hävittämisestä. Pikariosan kyljessä lukee "Vähälaktoosinen kanelinen raparperijugurtti", ja täytyy myöntää, että kanelisuudessa ei ainakaan ole huijattu - kyseinen mauste tuli selvästi esiin. Jos kyseessä olisi ollut sokkotesti, olisin saattanut veikata makua omenaksi. Myös tuoksun perusteella ensimmäinen arvaukseni olisi todennäköisesti ollut jotakin uuniomenan tyyppistä.
Tämän sarjan kerrosjugurttien koostumus on mielestäni hieman liian löysä. Jugurtti saisi olla aavistuksen verran paksumpaa. Jugurtti on myös niin hapanta, että sitä on vaikea syödä ilman että kauhoo pohjalta hilloa mukaan. Pienenä muistan nauttineeni Kalinka -kerrosjugurtteja niin, että söin ensin pelkän jugurtin ja lopuksi hillon pohjalta. Sittemminhän Kalinka -jugurtteja on ollut tarjolla myös mallia: jugurtti pohjalla - hillo päällä.
Kotisivuilla on myös linkki, jota klikkaamalla tuotteen suositteleminen Facebookissa käy kätevästi.
Hinta 0,55 eur
Kotisivuilla on myös linkki, jota klikkaamalla tuotteen suositteleminen Facebookissa käy kätevästi.
Hinta 0,55 eur
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti